tab_home belepes tab_account tab_cart tab_checkout
Bevásárlókosár
0 árucikk
 

Birtok
Nemesbugac birtok
Kattintson a képre, és nézze meg bírtokunkat.
 

Üdvözli Önt a Nemesbugac Birtok

 Birtokunk, a Bugaci tájvédelmi körzet szélén található, ahol az ősgyepen elterülő legelők biztosítják magyar tarka teheneink számára az egészséges és ízletes takarmányt. Az állomány kiválasztásában szerepet játszott, hogy ez a fajta a leginkább alkalmas a magyar éghajlati és takarmány viszonyok hasznosítására, betegségekkel szemben ellenálló, közepes mennyiségű, ámde zsíros tejet adva biztosítja a sajtgyártás természetes alapanyagát.
A friss fejésű tejet nem fölözzük le, hűtés után azonnal a sajtkádba kerül, így teljesen megőrzi természetes beltartalmát. A sajt készítés során csak oltót és sajtkultúráit használunk fel. Sem színezék, sem tartósítószer, sem állomány javító nem rontja a termék minőségét.
 A sajtokat kézzel formázzuk, biztosítva így a sajttészta optimális állagát.
 
Hiszünk abban, hogy a legszorosabb bizalmi kapcsolat a termelő és a közvetlen vevő között alakul ki. A termelő az aki pontosan ismeri a terméket és 100%-osan tudja garantálni a magas minőséget, a vevő pedig az az igényes fogyasztó, aki joggal várja el, hogy a pénzéért valódi értéket kapjon, amivel megajándékozza magát és családját.
Ebből a célból indítjuk el vállalkozásunk új szegmensét, ahol a világháló segítségével egymásra talál a valódi termelő és a táplálkozására és egészségére igényes vásárló.

„Az vagy, amit megeszel”. Ezt az állítás már annyiszor halottuk hogy már-már elcsépeltnek tűnhet. Azt már mindenki tudja, hogy a felgyorsult életünk átalakította étkezési szokásainkat. Az étkezés sokszor már nem program élmény, hanem egy gyors energia pótlás. Ahogy autónkkal begurulunk a benzinkútra és pár perc alatt feltankoljuk, hogy utána több száz kilométereket utazzunk vele, ugyanígy térünk be egy gyorsétterembe, vagy élelmiszerboltba, hogy gyorsan megvásároljuk  az élelmiszeripar által, hatékonyan és sok mesterséges adalékkal előállított „üzemanyagunkat”, hogy utána futhassunk tovább. Pedig szervezetünk ettől többet érdemel. A nyugodt étkezés és a természetes élelmiszerek- Csodaszerek! Csodálatosan megerősítik egészségünket és csodálatos módon meghosszabbítják életünket.

 

Kérem, tekintse meg különleges sajtjainkat és rendeljen bizalommal, a termelőtől, a természetből!


Nemesbugac Birtok